Gyerekkorban sokszor hallhattuk a felnőttektől, hogy „Reggelizz úgy, mint egy király, ebédelj úgy, mint egy polgár, vacsorázz úgy, mint egy koldus”, de vajon mi a magyarázat a mondás mögött, és megállja-e a helyét korunkban is? – a Hegylakó Magazin cikke.
(…)
A Böszörményi úton hamar népszerűvé vált kézműves pékségben, az adalékanyag-mentes, természetes eljárással, minőségi alapanyagokból készült pékáruk, köztük a nosztalgiázók kedvenc pacsnija mellett biogyümölcslevek és száz százalékban magyar fejlesztésű, kiváló minőségű összetevőkből álló kézműves Budapest Espresso babkávékeverékből (BLEND) készült kávé is kapható. A kevésbé rohanós reggeleken, akár egy kellemes szombaton pedig kecskesajtos rántottát vagy görög joghurtos, aszalt gyümölcsös zabkását is választhatunk az étlapról.