Egy védett foglalkoztatónál szereztem tapasztalatot arról, hogy milyen betegségekkel kerülnek emberek leszázalékolt státuszba, és milyen munkát kénytelenek elvállalni és elvégezni, ha egészségi állapotuk romlása miatt nem tartja meg őket a munkáltató, vagy nem képesek szakmájukban tovább dolgozni. A legtöbb pozíció nem a végzettséget helyezi előtérbe, a legtöbb esetben teljesen más szakmában történik a munkavégzés, vagy éppen betanított, segédmunkát vállalnak, back-office feladatokban dolgoznak.

A Rehab Force Nonprofit Kft. 2013. évi megalapításának a gondolata arra épült, hogy a megváltozott munkaképességű embereknek minőségi munkát adjon, segítse a munka világába való visszailleszkedést és a társadalmi megbecsülést.

Kezdésként a takarítási szolgáltatás indult el, majd pár éven belül új szolgáltatásokkal bővült tevékenységi területünk, igazodva a munkavállalóink képességeihez. Vállalunk intézmények, irodaházak számára takarítási szolgáltatást ügyfeleink legnagyobb megelégedésére.

2016-ban nyílt Őrmezőn egy kézműves péküzem, melyben pékek, péksegédek, konyhai kisegítők, takarítók, csomagolók, az üzemhez tartozó mintaboltunkban eladók, és a megrendelőinket kiszolgáló sofőrök és adminisztrációs munkatársak is dolgoznak. Termelői piacon is árusítunk (Bikás park, Infó-park és más szezonális helyek), törzsvásárlóink igénye szerint készítünk különböző ízesítésű kovászos kenyereket, péksüteményeket.

2017-ben call centerrel bővültünk, melyben telemarketing szolgáltatást végzünk több megrendelő részére, irodai és otthoni munkavégzés keretében.

2019-től parkgondozási – parkfenntartási feladatokat látunk el a XI. kerületben (Őrmező, Gazdagrét).

2020-ban nyitottuk a 2. Baky My Day pékségetkávézót Hegyvidéken, egy olyan közösségi tér kialakításával, amely a környék lakóinak találkozóhelye is lett.

Alkalmi megbízások: adatrögzítési, leltározási, csomagolási feladatok.

Cégünk megváltozott munkaképességű embereket foglalkoztat:

  • fogyatékossággal élőket: értelmi, látás-, hallás, mozgásszervi sérüléssel, pszichés, mentális problémával küzdőket,
  • egészségkárosodottakat (pl. keringési, légzőrendszeri, emésztőszervi betegségek), akik érvényes orvosszakértői véleménnyel rendelkeznek.

A felvétel feltétele: komplex minősítés, fogyatékossági támogatás igazolása.

Szolgáltatásaink:

  • Takarítás – parkgondozás
  • Kézműves pékség
  • Call center
  • Irodai munka, adminisztráció, munkaügy, pénzügy.

Fejlesztő foglalkoztatás keretében hajléktalan, pszichiátriai és szenvedélybetegséggel küzdő embereket segítünk visszailleszkedni a munka világába, felkészítéssel, folyamatos betanítással. Napi 4-6 órában lehetőséget biztosítunk könnyen elsajátítható munkahelyi feladatok begyakorlására, mint például ruhaválogatás, takarítás, mosogatás, szórólapozás, kézbesítés, betegkísérés, csomagolás.

Célunk az, hogy minél több munkalehetőséget ajánljunk a hozzánk fordulóknak, amit örömmel végezhetnek, teljesíteni képesek és értéket teremtenek.